Thursday, June 9, 2011

ShoPaHoLic.....







saya mau berazam untuk berhenti shopping lagi....

ade saper-saper yang mempunyai cara terbaik utk berhenti shopping...

pls share... sgt saya hargai jasa baik anda...





sekian....terima kasih....










9 comments:

asna cute said...

sgt susah! hehe shopping dn perempuan xdpt dipisahkan! =D

liza said...

aku ada petua..ko beli pastu ko bg aku..mesti ko tak shopping dah sebab menyampah kena bg aku..hehehehe

AngelbAbeS said...

tipu die nih...semalam baru die shopping lagi...agagaggagagagagaga

FarhanaLicious said...

ingat ko ma. berenti la shoping nyo.

sue. said...

AMBOIIIII.........kakak...shopping tak ajak......len kali ajak sue ok!!please lah promise!!!hee.

<3,
susuepekat.

Mun said...

is this heaven? haha :P

Farah Ikin said...

kalau byk duit shopping takper

tireless mom said...

hye beautiful mommy! i think tak yah hentikan dear...bcoz shoping is a best therapy! hhuhuhuh

my5xurra said...

asna: hye...lama x berchat/comment2 kt blog kn... tp mmg betul lah,shopping n pmpuan xdpt dipisahkn, cuba klu dipisahkn, msti 2-2 belah sengsara.. hahaha..
liza: hahaha.. petua ko mcm ako xleh nk pakai jer, cmne ako nk bli2 phtu bg kt ko tu? hehehe.. slalu beli utk diri sndiri..
angelbabes: smlm bile lak ni ako shopping lg nih? manede... lalala,,
farhanalicious: mmg slalu ingt ko ma.. tp mcm xbrape nk brkait jek ngn nk stop sopping.. huhuhu.. sbb kdg2 shopping pn utk ma gak.. hehehe..
sue: of cos, nnt klu ade somwer dekat2 cni, buleh le ajak, tp aritu time sopping sakan tu time kt dubai. sbb sana mmg heaven utk shopping.. hehehe..
mun: aahh... mmg heaven utk pmpuan klu blh pegang kt tgn bwk2 shopping beg mcm ni.. hehehe..
farah ikin: xde lah byk sgt, bli brg pn bkn mahal2... huhuhu...
tireless mom: betul betul.. kdg2 after a long while klu x shopping, ade something in life, mcm incomplete gtuh.. hehehe...