Sunday, May 2, 2010

here it is...~~~~~floating candle~~~~

fuhh.. (bkn mcm fuhh kt tv3 tu)... tp fuhh yg kepenatan.. arini.. pg2 dh bgn.. tkejut dek kejutan bunyi sms dr ely (mmber ofis).. kami dh plan konvoi 2 kete nk g knduri bdk ofis kt muar - syamsul n pasangan aswita... wpun mjlis sanding mula kol 1ptg..tp gerak awal 7pg.. sbb nye kami ade plan lain lg.. hehehe..iaitu mendaki separa gunung ledang... hahahaha.. sbb per separa, sbb nyer, sbenarnye nk mandi kt air terjun ctu jer.. tp geng2 lain dok racun sket2.. atas lg lar.. atas lg lar.. cni air cetek lar.. ape la.. mcm2 lar... fuhhh lg skali.. gmbr di update kemudian if berkesempatan..hehehe.. :)
terima kasih kpd mr tunang tersayang.. sbb dia ikut sama.. drive on da way ke ledang n ke muar..n paling x sangka..dia meredah jgk mendaki air terjun ledang tu..sungguh x pecaya..ape2 pn..sy syg dia~~~~ (maluuu)....
okes..tu abih cte arini.. cte kelmarin lak, sbtu.. ke spore.. i plg suka...(ni br nk kna mngena ngn topik...hahhhaahaha) i plg suka sbb kali ni i jupe --the floating candle-- yg dicari selama ini.. tataw ler, ako ke yg x jupe kt JB ni or cmne.. tp xkesah la... yg pnting dh jupe dh skang.. spore pn spore lah...hhehehee...
ni ade beberapa idea dr googling utk floating candle tu..hehehe..








2 comments:

Sha Pattinson said...

love all those candle dan memang i pun hantu candle hehehehe ...nice is a good idea dear ..membangkitkan aroma romantic!

my5xurra said...

yaaa... correct... mmg at last paragraph mau ckp candle ni i nk guna sbb element romantic.. tp sbb dh post.. mls nk edit lg.. hehehhee..thanks sha..